Photographer / Designer

Tjitse SlangeMijn naam is Tjitse K. Slange. 26 jaar geleden geboren en getogen in het mooie Deventer en tegenwoordig woonachtig in Enschede, waar ik PhD-student ben aan de Universiteit Twente.

Fotografie is bij mij begonnen als klein jongetje toen ik op vakanties in de Alpen met mijn plastic panoramacameraatje door de bergen marcheerde op zoek naar mooie landschappen. Fotografie begon pas echt te kriebelen tijdens een reis met mijn familie naar Kenia en Tanzania in 2004. Door de jaren heen heb ik mijn fotografie hobby verder proberen te ontwikkelen. Altijd geïnspireerd door de natuur, want fotograferen doe ik het liefst in de buitenlucht.

“Think outside, no box required”

In 2011 kocht ik mijn eerste DSLR. Tijdens een jaar als Erasmusstudent in Trondheim, Noorwegen, heb ik mijn passie voor fotografie en buitensport maximaal weten te benutten, geïnspireerd door de prachtige Noorse fjorden, bergen en het noorderlicht.

Mijn interesses gaan nog altijd vooral uit naar outdoor-, landschaps-, natuur- en dierenfotografie, maar ik probeer mij op vele vlakken te blijven ontwikkelen. Regelmatig fotografeer ik in opdracht, variërend van sport- en cultuurevenementen tot portretfotografie en zelfs een bruiloft.